Dobro dosli u

E-MONTAŽA-202 D.O.O.

Mi smo vodeća kompanija u oblasti elektro instalacija i nudimo rešenja po meri za vaše tehničke zahteve. Sa dugogodišnjim iskustvom i posvećenim timom stručnjaka, ponosni smo na pružanje kvalitetnih usluga elektrotehnike.

Naš asortiman usluga obuhvata montažu kućišta, montažu i povezivanje električnih komponenti, ugradnju sistema kontrole pristupa, implementaciju komunikacionih sistema zgrada i ugradnju merne, kontrolne i regulacione tehnologije. Takođe nudimo rešenja za tehnologiju podataka i širokopojasnu komunikaciju.

Naš cilj je da ispunimo vaše individualne zahteve i da vam ponudimo pouzdana i efikasna rešenja. Veliku važnost pridajemo kvalitetu, zadovoljstvu kupaca i blagovremenoj implementaciji.

Kontaktirajte nas

danas za više informacija ili zakazivanje konsultacija. Radujemo se što ćemo vam pomoći oko vaših potreba za elektrotehnikom.

Mi smo stručnjaci koje tražite.

 

Usluge koje nudimo su sledeće:

Montaža elektro školjke

Osnovna električna instalacija

Sistemi kontrole pristupa

ELA sistemi

Izgradnja komunikacije

Merenje, kontrola i regulacija (MSR)

Tehnologija podataka i širokopojasna komunikacija

 

Profesionalne elektro usluge za privatna domaćinstva

Mi smo profesionalna elektro kompanija koja pruža kvalitetne usluge za privatna domaćinstva. Naš iskusni tim električara specijalizovan je za instalaciju, održavanje i savete u vezi sa električnim sistemima. Zadovoljstvo kupaca i najviši kvalitet su naš fokus. Verujte nam kao pouzdanog partnera za sve vaše električne potrebe u kući. 

 

Vaš E-MONTAŽA-202 tim