E-MONTAŽA 202 D.O.O. radi na uspostavljanju stabilne i jake saradnje s partnerima čineći time zdravu osnovu za poslovanje i razvoj. Da bismo tržištu osigurali očekivani kvalitet, politika poslovanja usmerena je na izbore stručnih i obrazovanih radnika i saradnika.

Želja, namera, a i dužnost nam je da našim saradnicima pružimo što bolji i kvalitetnije rada, da zaposlenim radnicima dignemo bolji standard i adekvatno profesionalno usavršavanje i da neprestano radimo na unapređenju uslova rada. 

Jednostavno rečeno, zadatak nam je da radimo po savremenim evropskim standardima, onako kako i dolikuje današnjoj modernoj i stabilnoj firmi.

Zahvaljujemo se svima koji su na različite načine dali svoj doprinos za razvoj i napredak E-MONTAŽA.

Radićemo i dalje na tome da pružimo najbolje usluge elektro instalacija ikako bismo zadržali poverenje naših partnera .

Osnovani smo 2020. godine u Beogradu-Novi Beograd sa sedištem u Surčinska 16.v. Proširili smo nase poslovanje i na Nemačko tržište sa poslovnom jedinicom koja se nalazi u Sprendlinger Lanstraße 115, Ofenbach am Main.

Naš asortiman usluga obuhvata montažu kućišta, montažu i povezivanje električnih komponenti, ugradnju sistema kontrole pristupa, implementaciju komunikacionih sistema zgrada i ugradnju merne, kontrolne i regulacione tehnologije. Takođe nudimo rešenja za tehnologiju podataka i širokopojasnu komunikaciju.

Naš cilj je da ispunimo vaše individualne zahteve i da vam ponudimo pouzdana i efikasna rešenja. Veliku važnost pridajemo kvalitetu, zadovoljstvu kupaca i blagovremenoj implementaciji.

Kontaktirajte nas danas za više informacija ili zakazivanje konsultacija. Radujemo se što ćemo vam pomoći oko vaših potreba za elektrotehnikom.